Kuljettaa, rakentaa ja nostaa

Monipuolista maanrakennusta

Kaikenkokoiset kaivuutyöt pitkällä kokemuksella

Janne Salomaa Oy on maanrakennuksen ammattilainen, joka tekee erilaisia maanrakennustöitä yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Toimimme pääasiassa Orivedellä ja Mäntässä sekä muualla Pirkanmaan alueella. Olemme olleet mukana monenlaisissa maanrakennusurakoissa vuodesta 2001 saakka, joten alan kokemusta meille on kertynyt usean vuoden ajalta.


Erikoisalojamme ovat vanhojen rakennusten vesi- ja viemäröintityöt sekä salaojat, sadevesijärjestelmät ja muut tarkkuutta vaativat kaivuutyöt. Maansiirto ja pohjarakentaminen kuuluvat myös palveluihimme. Toimitamme laadukasta hiekkaa ja soraa kaikenlaiseen rakentamiseen. Myymme myös mm. kalliomursketta, soramursketta sekä multaa. Saat meiltä kaikkia murskelajeja.

Tartumme viivyttelemättä työhön kuin työhön

Projektimme vaihtelevat pienistä kaivuutöistä vaativiin kokonaisurakoihin asti. Pienemmällä kalustolla toimimme ahtaissa paikoissa, pihoissa sekä rakennusten sisällä. Lisälaitteiden ansiosta rakennusten purkutyöt onnistuvat myös näppärästi. Suurempiin töihin tarvitaan taas järeämpää kalustoa, jolla työskentely on tehokasta haastavissakin kohteissa. Käytössämme on mm. neliakseliset nuppiautot, joissa kantavuutta riittää isompaankin keikkaan.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Teemme myös jäte- ja vaihtolavakuljetuksia.