Kuljettaa, rakentaa ja nostaa

Vaihtolavakuljetukset Pirkanmaalla

Vuokraamme vaihtolavat, jätelavat ja merikontit nopeasti ja luotettavasti

Janne Salomaa Oy tekee vaihtolavakuljetuksia vuosien kokemuksella. Kuljetamme esimerkiksi koneet, työmaakopit ja kappaletavarat ketterästi paikasta toiseen Orivedellä ja Mäntässä sekä muualla Pirkanmaan alueella perävaunulaveteilla (0-28 tn). Toimitamme vaihtolavoja ja jätelavoja yrityksille ja yksityisille asiakkaille tarpeen mukaan. Olivatpa kyseessä pienet pihatalkoot tai suuri saneeraus, meiltä saat sopivat ja hyväkuntoiset lavat joka lähtöön. Meiltä onnistuvat vaihtolavakuljetukset myös perävaunuyhdistelmällä! Vuokraamme vaihtolavoja ja merikontteja. 

 

Miten tilaat?

Vaihtolavakuljetukset, merikontit, lavettisiirrot ja nostopalvelut tilaat helposti ja nopeasti numerosta: 040 533 8888

Hakekuljetukset

Kun kyseessä on hakekuljetus, käänny puoleemme. Meiltä löydät kokeneet kuljettajat ja sopivan kaluston. Hakekuljetuksissa käytössämme on puru- ja kuorikontteja, joilla homma sujuu. 

Samoin kasettiautokuljetukset onnistuvat niin hakkeelle kuin muulle tarvittavalle materiaalille.

Soran ja hiekan kuljetus

Vaihtolavakuljetusten lisäksi kuljetamme maa-aineksia, kuten soraa, kivi-aineksia ja hiekkaa. Meiltä saat laadukkaat maa-ainekset juuri sen suuruisina kuin haluat kaikenlaiseen rakentamiseen. Hoidamme kuljetukset sovittujen aikataulujen mukaan suoraan kohteeseesi.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


Tarjoamme myös ammattitaitoista maanrakennuspalvelua.